Biobased Education

A lot of Biobased Education is already available throughout Europe. We encourage teachers and educational professionals to share and make use of each other's educational material.

Next, choose the level of education for which you are looking for educational material or you seek contact with your colleagues across Europe.

Step 4

Course or material details

Toegepast Teeltonderzoek, onderzoekend leren Telen Biobased (GBO)
Institution InHolland
Description Deze lesmodule is gericht op “ Het telen voor inhoudsstoffen” voor de biogebaseerde economie waarbij van belang is: “Hoe te telen voor inhoudsstoffen”. De aanleiding is de vraag naar kennis en innovatie van productiesystemen, inzetten van biomassa voor de meest hoogwaardige toepassing en het Intelligent gebruik van groene grondstoffen en het telen van nieuwe gewassen. “Hoe telen voor inhoudsstoffen” wordt via een teeltonderzoek opgezet. Dit doe je niet alleen, maar je werkt binnen een projectgroep. Veel problemen en vragen die in een teelt voorkomen hebben een fysiologische basis. Om deze aan te kunnen pakken, leren we je onderzoekvaardigheden aan. Deze vaardigheden helpen je om op systematische wijze tot betrouwbare kennis te komen.
Language NL
Street Rotterdamseweg 141
Location Delft (NL)
Contact Kees Rietveld
Email kees.rietveld@inholland.nl
Phone
Website https://www.dropbox.com/sh/vgtt25plw30u7uf/AAC-F-Iyq7Anv5FpFP4ADeOVa?dl=0
Documenten
infofiche-Toegepast-teeltonderzoek.pdf
infofiche-Toegepast-teeltonderzoek.pdf