Biobased Education

A lot of Biobased Education is already available throughout Europe. We encourage teachers and educational professionals to share and make use of each other's educational material.

Next, choose the level of education for which you are looking for educational material or you seek contact with your colleagues across Europe.

Step 4

Course or material details

Duurzame Teelt, telen voor inhoudsstoffen (GBO, Biobased)
Institution InHolland
Description Op een duurzame manier telen is voor veel bedrijven één van de speerpunten om tot goede bedrijfsresultaten te komen en te blijven. Ontwikkelingen op verschillende gebieden zijn hierbij van belang. Belangrijk ontwikkelingen liggen op het gebied van: energie, Led-belichting, nieuwe rassen, nieuwe teeltsystemen, robotica, vermarkten van restproducten, telen van nieuwe gewassen en het telen voor inhoudsstoffen. Deze lesmodule is gericht op “ Het telen voor inhoudsstoffen” voor de biogebaseerde economie. De aanleiding is de vraag naar kennis en innovatie van productiesystemen, inzetten van biomassa voor de meest hoogwaardige toepassing en het Intelligent gebruik van groene grondstoffen en het telen van nieuwe gewassen.
Language NL
Street Rotterdamseweg 141
Location Delft (NL)
Contact Kees Rietveld
Email kees.rietveld@inholland.nl
Phone
Website https://www.dropbox.com/sh/kwtd6ddq068pv8w/AADFhZ4Rlhj2wkxBK4togcpNa?dl=0
Documenten
Infofiche-Duurzame-Teelt,-telen-voor-inhoud.pdf